Looks like you are from France

Would you like to visit our FR website?

ConfirmNo, thanks
Skip links

Detailhandel

Mobiele portemonnees en contact houden met vrienden en familie betekenen dat shoppers vertrouwen op de batterij van hun telefoon, anders gaan ze op zoek naar een oplader.

Voordelen

Met de draagbare powerbanks van Joos kunnen klanten genieten van hun
shoppingtrip en aankopen doen zonder onderbroken te worden door een lege batterij.

Bestedingen verhogen

Mobiele portemonnees worden nu al gebruikt door 64% van de 18-34-jarigen en zullen in 2025 het standaard betaalmiddel zijn.

Verhoog de verblijfstijd

Klanten kunnen meer tijd besteden aan winkelen wanneer de batterij van hun telefoon niet leeg is.

Betere consumentenervaring

Zonder de ongerustheid van een lege batterij kunnen consumenten langer en met meer plezier naar de winkel gaan, waardoor u tevreden winkelhuurders overhoudt.

Bullring Case Study

Bullring & Grand Central is een van de grootste en drukste winkelcentra in Groot-Brittannië - het omvat 128.000 m² met 140 winkels verspreid over vier verdiepingen en verwelkomt jaarlijks 39 miljoen bezoekers Met de trend naar mobiele portemonnees om voor goederen te betalen, had Bullring een oplossing nodig voor het opladen van telefoons die klanten snel, gemakkelijk en veilig konden gebruiken.

In december 2020 werden zes Joos Box oplaadstations gelanceerd om 488 powerbanks te voeden - zodat het winkelend publiek een draagbare oplader kan pakken en kan gaan winkelen en dineren In februari 2023 verving Hammerson, de eigenaar van Bullring, de telefoonoplaadkastjes door Joos' powerbanks in zijn hele winkelcentrumportfolio.

Ongelooflijke statistieken vanaf 2022:

Verhoog je omzet met Joos.

Vul hieronder je gegevens in voor meer informatie over het aanbieden van draagbare laaddiensten van Joos in jouw winkel. Wij nemen spoedig contact met u op en dankzij ons snelle installatieproces kunt u binnen enkele dagen beginnen met het aanbieden van oplaaddiensten aan uw klanten.

    Onze blogs

    This website uses cookies to improve your web experience.