Looks like you are from United States of America

Would you like to visit our gobal website?

ConfirmNo, thanks
Skip links

Horeca

Uw oplossing voor lege batterijen, die klanten stimuleert om langer te blijven en geld uit te geven, en hen helpt om 's nachts veilig naar huis te reizen.

Voordelen

Mobiele portemonnees worden de standaardvorm van betalen tegen 2025
Joos houdt je klanten aan het betalen en bespaart je personeel het gedoe
en de veiligheidsrisico's van het opladen van apparaten achter de bar.

Veiligheid 's nachts

Om 's nachts veilig thuis te komen, moeten klanten en personeel toegang hebben tot reisinformatie en taxi-apps op hun telefoon.

Uitgaven stimuleren

Apple, Google en Samsung Pay worden gebruikt door 64% van de 18-34-jarigen en zullen in 2025 de standaardbetaling zijn.

Entertainment

Foto's, video's en apps zoals TikTok verhogen het plezier van groepen door herinneringen vast te leggen, sociaal delen aan te moedigen en de bekendheid van uw site te vergroten.

Casestudie Laines

Laines heeft meer dan 160 miljoen pinten getapt in meer dan 100 bars. Door de digitalisering is een onderhoudsarme oplossing voor het opladen van telefoons essentieel voor het voortdurende succes.

Hier zijn enkele hoogtepunten van de samenwerking tussen Joos en Laines:

Vereniging voor de Nachtelijke Industrie (NTIA)

Joos is er trots op samen te werken met de Night Time Industry Association (NTIA).

Door onze samenwerking hebben we ontdekt dat een lege/leeglopende telefoon angst en onrust veroorzaakt bij 60% van alle vrouwen. 

Als de batterij van een mobiele telefoon leegraakt, alleen en op een onbekende plek, voelen vier op de vijf (83%) vrouwen zich onveiliger dan wanneer hun telefoon is opgeladen. Voor vrouwen tussen 18 en 24 jaar zijn de cijfers nog hoger: negen op de tien (90%) voelt zich onveilig. 

Verschillende politiekorpsen tonen sterke steun voor de belofte van JOOS om het welzijn in de hele sector te verbeteren en na gesprekken met veel vertegenwoordigers van nachtclubs ontdekten we dat het opladen van de telefoon een aanzienlijke rol speelt in de veiligheid.  

Om dit aan te pakken, is het Joos‘ belofte om de veiligheid in de nachtsector te verbeteren en onze rol te handhaven om de beste service voor het opladen van telefoons te bieden aan uw nachtelijke genieters.

Galerij

Verrijk je locatie met Joos.

Voeg je gegevens hieronder toe en we nemen contact met je op om je klanten te laten blijven.

    Onze blogs

    This website uses cookies to improve your web experience.