Skip links

Klantenservice

Gebruik het onderstaande formulier om ons een e-mail te sturen en we zullen binnen 12 uur reageren. Als je direct een antwoord nodig hebt, is onze klantenservice slechts een klik van je verwijderd: chat met ons!

Send a Message

or Email us

  Veelgestelde vragen

  Renting a Joos power bank is super easy:

  1. By scanning the QR code
   1. Sign in and set up your payment method
   2. Click ‘Rent Now’ and take the power bank from the slot with the blinking light
  2. By tapping your phone or contactless card to the terminal
   1. Wait until the pre-authorisation of £30 is approved, then the Joos Box will release the power bank
   2. Take the power bank
  1. Press the grey/silver “Return” button on the right side of the Joos box
  2. Push the power bank into the slot with the flashing light
  3. Look for the “Return successful” message on the screen and/or your email receipt confirming the end of your rental

  Renting a Joos power bank costs only £2 for the first hour and £3 for up to 24 hours.

  After this, you won’t be charged more than £3 per day and if you keep that up for 10 days, well…you can just keep the power bank. Seems you need it.

  Yes, the Joos power bank has 3 integrated cables, charging all types of devices. Fun fact, we are Europe’s only Apple MFi Certified lightning portable charger.

  It depends on the state of your battery and how heavily you’re using your phone while you are charging it.

  A fully charged power bank should recharge an average phone 2 times before running out of Joos. There is a micro-USB slot on the side to recharge it if you want to have the convenience of a power bank for a few days before dropping it back at a Joos box, or if you want to keep it forever

  Yes, but it is not recommended. When charging multiple devices, the power bank’s capacity decreases at a faster rate than when charging a single device.

  Optie 1:

  1. Scan gewoon de QR-code.

  2. Log in en stel je betaalmethode in.

  3. Klik op 'Nu huren' en pak de powerbank uit de sleuf met het knipperende lampje. Zo eenvoudig is het!

  Optie 2:

  1. Tik met je telefoon of contactloze kaart op de terminal.

  2. Wacht op de snelle goedkeuring van de pre-autorisatie van £30.

  3. Voila! De Joos Box geeft de powerbank vrij om mee te nemen.

  Bij Joos draait alles om gemak en eenvoud. Pak je powerbank zonder gedoe en blijf overal voorzien van energie!

  1. Als het tijd is om je Joos powerbank terug te sturen, volg dan gewoon deze eenvoudige stappen: 
  2. Zoek en druk op de grijs/zilveren "Return" knop aan de rechterkant van de Joos box. 
  3. Plaats de powerbank in de daarvoor bestemde sleuf met het knipperende lampje. 
  4. Kijk uit naar het bevestigingsbericht op het scherm of controleer je e-mailontvangstbewijs, dat aangeeft dat je huurretour succesvol is afgerond.

  De kosten van de powerbank kunnen per locatie verschillen, maar maak je geen zorgen! Je kunt de geadverteerde prijs gemakkelijk vinden op het scherm of in onze app. Bekijk het daar en je hebt de meest actuele prijsinformatie voor jouw locatie. Oh, en even een vriendelijke herinnering, een pre-autorisatie is vereist voordat je een aankoop doet.

  De huurprijs wordt berekend op basis van de duur vanaf het moment dat je de Joos powerbank huurt en meeneemt tot het moment dat je hem terugbrengt.  

  Als je een powerbank huurt via de app, heb je de flexibiliteit om deze terug te brengen totdat je dagelijkse verbruik een limiet van €23,99 heeft bereikt. Zodra je deze limiet hebt bereikt, mag je de powerbank houden. Dit is onze manier om ervoor te zorgen dat je geniet van het gemak van Joos en toch budgetvriendelijk blijft. 

  Als je huurt via onze contactloze terminal, stuur de powerbank dan binnen 3 dagen terug om je pre-autorisatiekosten terug te krijgen. Je betaalt alleen de huurperiode. Als je besluit om hem na 3 dagen te houden, mag je er zelf van genieten! Wij geven de voorkeur aan flexibiliteit en opties die bij jou passen.

  Ja, de Joos powerbank heeft 3 geïntegreerde kabels waarmee je alle soorten apparaten kunt opladen. Leuk weetje, we zijn de enige Apply MFi-gecertificeerde draagbare lightning-lader in Europa.

  De oplaadcapaciteit van je Joos powerbank hangt af van een paar factoren: de batterijstatus van je telefoon en hoe vaak je hem gebruikt tijdens het opladen. 

  Je zult blij zijn om te weten dat een volledig opgeladen powerbank een gemiddelde telefoon niet één, maar twee keer kan opladen! Dat is nog eens opladen. En als je het gemak van een powerbank een paar dagen wilt behouden voordat je langs een Joos-box gaat om hem terug te brengen, kun je bij ons terecht. Sluit gewoon een kabel aan op de micro-USB-sleuf aan de zijkant en voila! Hij is opgeladen en klaar om te gebruiken. 

  En hé, als je hals over kop verliefd wordt op je Joos powerbank en er geen afscheid van kunt nemen, dan zullen we niet oordelen. Je mag hem voor altijd houden!

  Ja, maar hoewel het technisch mogelijk is om meerdere apparaten op te laden met je Joos powerbank, willen we je toch iets aanraden. Als je maar één apparaat tegelijk oplaadt, kan de powerbank efficiënter werken en behoudt hij zijn capaciteit als een kampioen! 

  Dit is de primeur: Als je meerdere apparaten tegelijk oplaadt, neemt de capaciteit van de powerbank iets sneller af. Om optimaal gebruik te maken van de kracht van je Joos powerbank, raden we je aan om je op één apparaat tegelijk te concentreren. Op die manier krijg je het maximale oplaadvermogen en blijven je apparaten goed opgeladen!

  Beschouw een pre-autorisatie als een vriendelijke "greep" op je bankrekening of creditcard. Het is een snelle validatiecontrole om er zeker van te zijn dat je betaalmethode in orde is en dat je genoeg geld beschikbaar hebt voor je huur. Het leuke is dat er geen kosten in rekening worden gebracht, alleen een tijdelijke wachttijd! Zodra je de powerbank hebt geretourneerd, wordt het geld vrijgegeven en heb je het snel weer in je bezit.

  Het pre-autorisatiebedrag hangt af van de manier waarop je je powerbank huurt. 

   

  Als je huurt via onze app door de QR-code te scannen, is je preautorisatie €4. Als je echter liever onze contactloze betaalterminal gebruikt, hebben we de preautorisatie vastgesteld op een hogere maar even toegankelijke €23,99.

   

  Waarom de verhoging voor de contactloze terminal, vraag je je af? Nou, het is allemaal om alles soepel te laten verlopen en ervoor te zorgen dat we met je in contact kunnen blijven. Zonder een account zouden we geen manier hebben om je eraan te herinneren dat je de powerbank moet terugbrengen. Aan de andere kant, als je besluit om de powerbank 3 dagen te bewaren, houden we je €23,99 en kun je genieten van het gemak van het houden van onze vertrouwde powerbank.

   This website uses cookies to improve your web experience.